Vår svenska baristamästare Daniel Remheden gjorde presterade riktigt bra i helgens World Barista Championship. En hedrande 4:e plats av totalt 51 tävlande är riktigt grymt. Denna vecka är den sista innan jag intar sommarläge, vilket i princip innebär 100 % semester.
Måndag: Jobbar järnet åt NCC med bärverk, sprinkler och andra aktiva system.
Tisdag: Åker till Tjärö i Blekinge för ett tvådagars möte med Boverket om BBR 20XX.
Onsdag: Kvar på Tjärö tillsammans med Boverket.
Torsdag: På kontoret.
Fredag: På kontoret.
Veckans kaffe: Dricker Rwanda Nyamagabe Cooperative av Per på Da Matteo i Göteborg. Smakprofilen utlovar: ”Klassisk söt bourbonsmak, krämig kropp med len blommighet, lätta toner av björnbär och en smak av kola”. Hoppas jag prickar rätt…
smakade kaffet bra?
Med 250 g av ett nytt kaffe är det svårt att hitta rätt. Nu börjar det ordna till sig och jag njuter av en söt kopp
det finns mer att hämta. ;)