Wuz v 9

Ojdå. Det har inte varit så mycket aktivitet på denna blogg ett tag. Lite synd, men tyvärr ett nödvändigt ont. Efter förra veckan känner jag att fötterna numera har hyfsad kontakt med jorden och att jag är redo för en slutspurt i projektet “Fire Safety Design with Sprinklers”. Visst lovade jag lite om parkeringshuset och det kommer på en fredag. Håll ut. 

Mån: På kontoret, skriver rapport.
Tis: Plastbesök på olika byggplatser.
Ons: På kontoret, möte om Hamnleden i Helsingborg på eftermiddagen.
Tor: Stort referensgruppsmöte i Helsingborg om deras förhållningssätt till risker och störningar.
Fre: Åker buss till Dalarna…

Veckans kaffe: Diverse bönor från Costas i Umeå.

3 tankar kring ”Wuz v 9

 1. sandra

  Hej! Fick RJ:s nyhetsbrev. Grattis till forskningsfortsättningen! Bra och ett välbehövt ämne! MVH Sandra

 2. Anders

  Hej, vet inte om jag missat någonting, men har du kommenterat parkeringsgaraget, eller rinner det ut i sanden?

  Ser fram emot kommentarer kring detta då vissa parkeringshus i betong kräver sprinkler, medans parkeringshus i trä inte kräver sprinkler.Det är av stor vikt att förtydliga hur denna spännvid av brandteknisk utredning och bedömning skiljer sig från fall till fall.
  Mvh
  Anders F.

  1. Fredrik Nystedt

   Parkeringshuset är fortfarande aktuellt och ska ha en färdig handling i slutet av mars. I Skellefteå handlar det mycket om ytskiktets betydelse säkerheten vid utrymning och räddningspersonalens säkerhet vid en insats. Det handlar också om att en liten brand inte ska bli stor. Oavsett, jag har gjort en hel del utredningsarbete i projektet och kommer redovisa principer och slutsatser någon gång efter påsk.

Kommentarer är stängda.