SFPE-konferensen i Hong Kong

hongkong

Har du planer för midsommar 2012? Om inte, varför inte dra till Hong Kong för att gå på den 9:e konferensen om “Performance-based codes & Fire safety design methods” som arrangeras där den 20-22 juni. I vanlig ordning är det först två dagar med presentationer om dimensioneringsmetoder, funktionsbaserade regler, mm och avslutningsvis presenteras resultaten av de fallstudier som Hong Kong, Nya Zeeland, Australien, Korea, Finland, Sverige, USA och Japan låtit utföra på ett och samma dimensioneringsproblem.

Själv har jag inte möjlighet att åka i år. Förutom Japan (2006) och nu Hong Kong (2012) har jag medverkat i konferensen sedan den 3:e konferensen som hölls i Lund år 2000. Dock är chansen att träffa på svenskar mycket stor. I programmet hittar du presentationer från Boverket, avdelningen för brandteknik och riskhantering (LTH), FSDBrandkonsulten och WSP (som presenterar den svenska case studyn). Naturligtvis finns det fler länder representerade närmare 25 för att vara exakt.

PS / Jag har skrivit lite om de senaste konferenserna här på bloggen. Kolla under kategorin “SFPE-konferenser” till höger. / DS

2 tankar kring ”SFPE-konferensen i Hong Kong

  1. Daniel Rosberg

    …och WSP som presenterar den svenska case studyn ;).

    Hoppas allt är bra! Länge sedan vi sågs.

Kommentarer är stängda.