Wuz v 13

Nu är det nästan samhällsplanering för hela slanten. I Vellinge kommun arbetar jag tillsammans med FSD i två projekt och sedan driver jag ett nytt projekt i Trelleborg där man funderar på att ordna en östlig infart till hamnen. Tre arbetsveckor kvar till Nya Zeeland…

Måndag: Ledig och springer långpass
Tisdag: På kontoret. Följer upp besiktningarna i förra veckan och utvärderar helgens simuleringar för Boden galleria.
Onsdag: På kontoret och räknar risk
Torsdag: Fortsätter att räkna risk…
Fredag: Möte på FSD om gemensamma projekt samt en lunch med lokala BIV-gruppen.

Veckans kaffe: Jag kör vidare med FTO (Fair Trade Organic) från Johan & Nyström. Även om dottern kommer hem med Costas-kaffe alldeles strax.

0 tankar kring ”Wuz v 13

 1. Johannes Näslund

  Hej Fredrik!
  Läser ofta din blogg och tycker att inslaget Veckans Kaffe är mycket intressant. Tänkte höra med dig, då du verkar vara belevad inom kaffedjungeln, om du vet om någon bra ”kaffeklubb” på nätet där man kan gå med och regelbundet får hemskickat olika sorter/märken/blandningar kaffe i mindre kvantiteter för att på så sätt få hjälp att orienterad i det stora utbudet.

  Har varit in på Johan & Nyström men vad jag förstår använder de sig ej av detta arbetssätt. Sitter ofta hemma framför datorn under dagarna och tycker att det skulle vara mysigt att kunna se fram emot nya leveranser direkt hem till bryggaren.

  Tackar för trevligt läsning på hemsidan!

  /Johannes

 2. Fredrik Nystedt

  Tjena Johannes
  Kul att du gillar bloggen och att du gillar kaffe. Jag känner inte till någon kaffeklubb. Kanske kan du leta på riktigtkaffe.se och ställa en fråga i forumet där. I Lund finns det tyvärr inte så många ”riktig” specialkaffeaffärer, men är du i Malmö så titta in på Te & Kaffehuset på Fersens väg där kan du få all hjälp du behöver. Själv försöker jag ofta få tag i kaffe från någon av de svenska eller danska mikrorosterierna

 3. Johannes Näslund

  Tackar för hjälpen, jag skall undersöka detta vidare, kanske dax att hälsa på hos Te & Kaffehuset i Malmö!